Historie

THHs Venners Historie

Støtteforeningen opstod den 1. april 2003 som støtte forening til Team Helsinge Håndbold.

Jens Markussen, dengang bager hos Miss Bagel, spurgte Poul-Arne om klubben ikke ville tjene en skilling i deres bod på Roskilde Festivalen. Det mente Poul-Arne dog ikke lige der var overskud til og foreslog i stedet, at der blev oprettet en støtteforening.

Det gjorde der så, bestående af: Lars Jensen, Una Meyer, Bjarne Andersen, Morten Søltoft og Lydia Jensen.

Vores første 2 år på Roskilde Festivalen deltog vi med 75 personer i boden, under Miss Bagel.

Fra 2005 blev boden vores egen, det blev straks lidt sjovere, men hold da op, hvor er der meget der skal fungere. Efterhånden synes vi det går fint og har udvidet biksen fra 1 stil 2 boder og 1.500 stk. madpakker til Roskilde Festivals egne hjælpere, sådan har det været de sidste 3 år.

Desuden har vi udover Roskilde Festival deltaget i alskens ting. Kulturnat i Helsinge i flere år, 3 Kandis koncerter i Helsinge Hallen. Men da den sidste desværre kun gav kr. 5.000 i overskud, synes vi ikke det var sliddet værd.

Vi har hjulpet Børnefondens kræmmermarked i Sommerparken i Rågeleje, desværre blev dette arrangement kun afholdt 1 gang, idet vejret ikke var med dem. Her solgte vi pølser, øl og vand m.m.

Ligesom Roskilde Festivalen har været en fast del af vores arbejde hvert år, har vi ligeledes deltaget i SCION's sportsarrangement i Hørsholm, så de 20 ting har holdt 10 års jubilæum i 2012 i vores regi.

Formålet med støtteforeningen er at give tilskud, så Team Helsinge Håndbold hvert år kan afholde juleafslutning og årsafslutning for alle ungdomsholdene. Vi mener det er med til at give en social side i klubben et lille nøk.

Vi glæder os selvfølgelig også over, at alle klubbens hold to gange årligt er afsted på træningsture sammen. Mange lærer på den måde en masse andre i klubben at kende, store som små.

Lidt udskiftning i bestyrelsen har der været. Anni Gucz, Jens Markussen og Bitten Lehmkuhl er trådt ind og Lars Jensen, Una Meyer og Morten Søltoft er trådt ud.