Kontingent 2017/2018:

Alle medlemmer i Team Helsinge er registreret i holdsport (www.holdsport.dk). Din træner kan hjælpe med at oprette en profie med email, telefonnumre etc.  Alle spillere i klubbben betaler kontingent, men hvis man er skadet eller midlertidigt fraflyttet eller holde pause kan man blive markeret som sådan i Holdsport  ved henvendelse til  kassemester@team-helsinge - og man kan få reduceret eller nultilstillet kontingentet i perioden.

Sæsonen starter ca. 1. maj og slutter 30. april.  Hvis du allerede er medlem og tilmeldt et hold sendes der en opkræving fra Holdsport i august/september. Hvis du tilmelder senere, sender Holdsport dig automatisk en opkræving.

Efter 1. februar gives der 50% på årets kontingent, men ikke på tøjpakken.

I sommerperioden er det gratis at være tilmeldt hold i Team Helsinge Håndbold.

Husk at Trænere ikke må lade dig spille kampe, hvis ikke du har betalt kontingent.

Nedenstående er kontingentpriserne for sæsonen:

Holdgruppe Trup   Kontingent
Trille Trolle
Minier
U4  kr. 700
U6  kr. 800
U8  kr. 1.000
Børn U10  kr. 1.600 + kr. 300 (tøjpakke)
U12  kr. 1.600 + kr. 300 (tøjpakke)
Ungdom U14  kr. 1.800 + kr. 300 (tøjpakke)
U16  kr. 2.200 + kr. 300 (tøjpakke)
U18  kr. 2.000 + kr. 300 (tøjpakke)
Seniorer Herrer & Damer                 kr. 1.500
Old Boys/Girls  kr. 1.200

Spillere får udleveret medlemskort, når kontingent er betalt og med det i hånden får medlemmerne 15% på køb hos Sportigan ved VP-torvet

Betaling og andre forhold
Har du ikke mulighed for at indbetale med betalingskort, skal du kontakte kassereren.. Bemærk at du kan betale med Mobilepay hvis du bruger holdsport APP'en.

Bestyrelsen har besluttet at det ikke længere skal være muligt at indbetale til bankkonto direkte. Årsagen er vi ønsker at effektiviserer de administrative rutiner.

Øvrige overførsler/betalinger
Hvis du skal overføre andre beløb til Team Helsinge Håndbold eller skulle få lyst til at donere ekstra penge til klubben, så brug vores bankkonto 6301-1594656. Venligst marker tydeligt, hvad overførslen drejer sig om, og send en mail til
kassemester@team-helsinge.dk

Tilskud til kontingent
Team Helsinge gør opmærksom på at Gribskov kommune i visse tilfælde kan yde tilskud til kontingent til bl.a. håndbold. Det gøres konkret ved at nedenstående blanket udfyldes af Team Helsinge med input fra forældre eller anden pårørende.

De mere detailerede regler kan findes på kommunens hjemmeside www.gribskov.dk under Kultur, idræt og turisme. Der står kriterierne og andre oplysninger.

Ansøgning om tilskud til kontingent

Bestyrelseskontakt:
Hans Peter Dueholm