Klubnyheder

Old boys og serie 3

7. februar 2019, 00.57

Team Helsinge Old Boys er en gruppe på ca. 15-20 mere eller mindre aktive og nogle hang-arounds som kan tilkaldes når nøden er størst og der mangler en målmand eller en enkelt spiller.

Gruppen favner bredt aldersmæssigt - man bliver OB'er som 32-årige, men vi har også spillere der er mere en dobbelt så gamle.

Her før jul har OB'er spillet i OBB - og resultatet blev en flot 2. plads efter en lidt sløj start, men i den sidste kamp besejredes pulje vinderne fra Slangerup med hele 14 mål. Flot ikke?! :o)

OB'erne har sammen med udvalgte seniorspillere udgjort Serie 3 hold, der startede ganske stærkt men ender på en 4-5 plads i rækken, efter en lidt svag afslutning.

Vi har spillet mange kampe i træningstiden om onsdagen - og det har gået lidt ud over den tekniske træning, men der bliver gået til den når alle mand er der - som fx. til julefrokosten med 18 deltagere - men også i hallen.

I dagens træning tog Carsten og Claus en ekstra tur med lolita-dukkerne, mens resten af holdet klarede verdens situationen i en hyggelig tredje halvleg.

Så stålsat fight med en god portion godt kammeratskab sikrer stabilitet i OB-gruppen - og du er meget velkommen til at være med.

Klubnyheder