Klubnyheder

Dagens gode historie: Julegave til vores ungdommere

7. februar 2019, 00.57

Da jeg var ung spillede jeg håndbold i Helsinge sammen med  en del af mine klassekammerater – nu en del år efter sidder jeg og ser min søn spille samme sted. Om jeg var god vil jeg lade andre om at bedømme, men håndbold i Helsinge gav et sammenhold, jeg husker endnu, og derfor er det for mig en selvfølge, at støtte op om fællesskabet i Team Helsinge Håndbold.

Jeg har set en del ungdoms-håndboldkampe de seneste år, og fælles for dem er, at der ofte står et ungt menneske klar til at dømme. Det er unge mennesker, der spiller håndbold selv, som gerne vil give en hånd, når de "små" spiller, og som ganske naturligt laver fejl undervejs.....det gør vi alle sammen, når vi kaster os ud i noget nyt.

Forskellen på at jeg (som er over 40 år) kaster mig ud i noget nyt og de unge dommere er, at jeg er gammel nok til at kapere modgang - det er de ikke altid. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor forældre skal skælde dommere ud - er kendelserne helt vanvittige vil jeres børns træner helt sikkert reagere.

For at sikre de unge dommeres udvikling, har Coshare valgt at donere et beløb til ungdommerne i Team Helsinge Håndbold til et arrangement, der kan udvikle og styrke dem, så vi i fremtiden også har kompetente håndbold-dommere i Helsinge.

Klubnyheder