Klubnyheder

Herrernes 3. divisionhold satte fulde sejl i Ramløse og vandt

11. december 2018, 23.29

Regnvejr i Ramløse - det lyder gråt og trist, men det behøver det ikke at være, når man går i Ramløse hallen en søndag eftermiddag i december.

Vores 3 divisionshold er et næsten et rent ynglinge hold suppleret med 2-3 gamle drevne spillere - Kasper Klitgaard, Kenno Nielsen med ligaerfaring, og Kent Piilsburg med divsionserfaring.

Med et så ungt hold bliver der både opture og nedture. Der har været flotte sejre over topholdene, nederlag til midterholdene. Søndagens kamp mod KSI - København Studenter Idræt -  viste lidt af den samme tendens - efter en solid start med en føring på et par mål, som  blev hentet på grund af THH udvisninger - trak THH godt anført af de to gamle fra. Så forsøgte KSI med en mandsopdækning af Kasper Klitgaard, men det gav kun god plads til de unge backs Jonas Ohlendorff og Mads Damgaard, og pludselig varTHH foran med 8.

Så troede man lige den kamp var afgjort, men så var det som om afslutningerne blev mere halvhjertede, mindre koncentration, og dommerne synes at THH var lidt for hårde i tacklingerne, og det stod 0-5 i udvisninger.  KSI kom nærmere på, det blev vist minus 2, men så tog Kasper Klitgaard ansvar og lavede 2-3 afgørende mål, og sejren blev på meget fortjent 32-29.

Flot indsats af alle mand, flot forsvarsarbejde  af Kenno og Jonas Bruhn Larsen. Stort tillykke med sejren, og nyd billeder (fra Jan Stephan), der udviser energi og vilje.

Klubnyheder