Klubnyheder

3. divisions damerne - 4 på stribe.

8. november 2018, 00.08

Så er det tid til en kort evaluering på de første 4 kampe for THH’s 3 div. Damer.

4 kampe mod 4 vidt forskellige modstandere og med 4 meget forskellige indsatser. Dog er status efter 4 kampe 8 point og plus 45 i målscorer.

Dagens modstander Gladsaxe HG har ligesom os været udenfor en kæmpe udskiftning siden sidste år. Til forskel for os har udskiftningerne i Gladsaxe betyder at mange af de rutinerede kræfter er enten stoppet eller skiftet.

Vi har siden den første kamp i år haft stor fokus på os selv og på vores egen udvikling. Holdet lærer stadig for hver træning og endnu mere for hver kamp vi spiller.

Til kampen idag var der derfor igen mest fokus på os selv. Vi aftalte at vores forsvar og kontrafase skulle fungerer optimalt idag, og at vi på den måde ville kunne lukke kampen hurtigt.

En meget nervøs start med lidt for hurtige afslutninger og lidt for mange brændte chancer gjorde at Gladsaxe var med lige i starten. Men hurtigt fik forsvaret fat og en effektiv kontrafase vendte et 2-2 til 8-2 og så så holdet sig ellers ikke tilbage.

Resten af kampen stod der THH på alt. Hårdt og kontakt forsvar som holdt koncentrationen i samtlige 60 min. blev hele tiden afløst med en hurtig kontrafase samt 2 bølge og Efter 60 min. stod der 37-11 på måltavlen.

Idag var det igen en samlet holdindsats der gjorde udslaget, dog er der 2 spillere der fortjenter et ekstra klap på skulderen.   Chili Mikkelsen samt Cecilie Kvisgaard stod idag sammen i midterforsvaret og uddelte den ene øretæve efter den anden, og sekunder senere selv være en del af kontrafasen med mange flotte mål samt indspilninger. Flot fight af de 2 men også en flot indsats af hele holdet generelt.

Nu begynder de svære kampe og det bliver spændende at se om holdet kan blive ved med at vise det flotte spil og hente de flotte point.

Pt. er vi meget tilfredse 

Mvh.  ZilberKlubnyheder