Klubnyheder

Trænerkabalen sæson 2018/19 er på plads

15. september 2018, 23.48

Målmandstræner Her er det en kæmpe glæde at kunne fortælle at Niels Frederiksen fortsætter som klubbens målmandstræner.  Klubben satser meget på vores målmænd, og netop derfor vil man se at der er tidligere målmænd som trænere  i mange af vores trupper.

Trille Trolle:  Her arbejdes på en kandidat     

U5 / U6: Her er vi så heldige at Thomas Thomsen fortsætter, og Thomas har lige nu en snak med endnu en træner, som  vi håber støtter op om det fantastiske arbejde der er gjort i indeværende sæson.    U7 / U8 Her er et nyt team klar til at løfte den store arv, efter det som vi i daglig tale kalder Klitgaard klanen. Det nye super  team kommer til at bestå af, trup ansvarlig Lisa Rood Hansen, Kristine Falck ogJannie Rasmussen. 

U10 Piger Her fortsætter Stine Thorup Andersen som trup ansvarlig, og teamet omkring Stine har jo i indeværende sæson  skabt den største trup vi nogle sinde har haft i THH, hele 52 piger. Stine får i næste sæson hjælp af Annemette  Klitgaard som følger de største U8 piger fra i år op til U10. Theis Clamer Hansen som har været hjælpetræner i  THH nogle år kommer også til at hjælpe på U10 pigerne. Som unge trænere kommende de to U16 pige, Julie  Stauning & Rebekka Sørensen    

U10 Drenge Lige som sin søstre følger den nye trup ansvarlig Kasper Klitgaard med op fra U8. Med langt over 200 ligakampe  ved Kasper om nogle hvad der skal til for at blive en god håndboldspiller. Kasper får i næste sæson hjælp af  Jeanette Lundin som er tidligere målvogter i 1. div samt mangeårige træner. Ligeledes hjælper Thomas Thomsen  som også er U5 / U6 træner.     

U12 Piger Her får pigerne glæde af, vel nok verdens mest rosende træner Mette Serup som er helt fantastisk på en bænk.  Mette har spillet div. bold i rigtig mange år og er taktisk helt fantastisk. Rikke Nørgaard Brendstrup er ny træner i  klubben men Rikke har været spiller i THH i rigtig mange år, vi siger velkommen ombord. Poul Arne tager endnu  en tørn, den mand er jo uopslidelig, personligt håber jeg at han fortsætter mange år endnu.     

U12 Drenge U12 drengene får et super rutineret trænerteam. Trup ansvarlig Karina Hansen, Allan Gucz, Rikke Hjorth & Ole  Pedersen alle mangeårige trænere i THH samt Zoran Rakic som har spillet på øverste hylde både i Danmark  og udlandet. Her er simpelthen en trup hvor alle kvaliteter er samlet i trænerteamet.     

U14 Piger U14 pigerne får en fantastisk blanding af rutine og nye spændende kræfter. Carlos Brucelius bliver trup ansvarlig,  Carlos kommer sammen med Michael Bundgaard med den bundsolide erfaringen og Sille Falck & Silje Saaby  kommer med en lyst og en gejst som vi håber de kan smitte pigerne med.     

U14 Drenge Her kan vi med glæde fortælle at Sebastian Pilgard Lauersen fortsætter som trup ansvarlig. Igen en trup med stor  rutine på trænerbænken da Sebastian får hjælp af Jannik Frederiksen & Thomas Reuter. Det bliver en trup hvor  det er godt at være målmand, da vi har hele to målmænd i trænerteamet nemlig Stephanie Kristiansen & Peter Kyhn.    

U16 Piger U16 pigerne bliver en historisk stor trup næste år, noget som vi vil gøre meget for bliver trenden fremadrettet.  Trup ansvarlig bliver Martin Ohlendorff, Martin får superkvalificeret hjælp af Peter Kristensen, Thomas Kærgaard,  Emil Mørk samt af klubbens målmandstræner Niels Frederiksen.    

U16 Drengene Her kommer der igen en ny udefra nemlig Susanne Brohus har trænet alt fra U14 til senior og har tidligere trænet  U16 drenge 1. div. I truppen kommer også Rasmus Baundal som tidligere hr været målmand på THH’s 3. div. hold.  Rasmus har i flere år været drenge træner og Rasmus var eksempelvis med til at træne U16 Drengene i Nordsjælland  Håndbold. I truppen er også den gamle THH ræv Jesper Palm som kender klubben fra inderst til yderst så han vil,  som altid, være en stor hjælp at have i en trup.    

U18 Piger Her har klubben valgt Niclas Jensen, det har vi gjort da Niclas også skal være 2. holds træner for damesenior.  Dette giver en god overgang for pigerne fra U18 til senior. Og som U18 spiller må man jo godt spille både U18 og  senior og derfor er det smart med samme træner. Niclas er kendt for ordet LØB, så der skal nok komme fart over  feltet. Niclas er tidligere HRØ træner, så han kommer med den rigtige håndbold indstilling. Det er mig en kæmpe  glæde at præsenterer Daniel Ringgaard som hjælpetræner for Niclas. Daniel har meget trænererfaring fra fodbold,  han spiller håndbold i vores senior afd. Daniel er bare en fed type at have i en trup.     

U18 Drenge Trup ansvarlig bliver Lars Dich, Lars har kun været et år i klubben men han har vist sig som en fantastik træner  og en super træner kollega. Drengene kalder Lars for ”the man” så der er stor respekt om hans person. Som træner i truppen er ligeledes Morten Prang, Morten kender drengene og et bedre team til U18 er nok svært at skaffe. U18  drengene vil ligeledes træne sammen med herresenior som bliver trænet af Kasper Klitgaard, en træner med en  stor træneruddannelse samt en bagage på over 200 liga kampe.    

Dame Senior Her hedder den trup ansvarlige Tomasz Zilberberg som kommer med de yngste damer op fra U18. Zilber som  han bliver kaldt, har tidligere været professionel fuldtids træner og han har gjort det super hos vores U18 pigerne.  2. holds træner bliver Niclas Jensen som også er U18 træner. Kristine Falck har fået genvalg som hjælpe/assistent  for damerne ;-)     

Herre Senior Her fortsætter Kasper Klitgaard det fantastiske arbejde, og herrerne vil få nye trænings partnere da vi næste år  ser ud til at få et U18 drengehold. Kasper arbejder lige nu hårdt på at skaffe hans assistent. 2. holds træner bliver  igen Jannik Frederiksen som næste år også er på U14 drenge.     

Old Girls Her fortsætter Karina Hansen som træner, Karina har haft stor succes hos damerne hvilket også tydeligt ses på spillet.     

Old Boys Her fortsætter Hans Peter Dueholm sit utrættelige arbejde ;-)     Mvh.  Martin Ohlendorff & Niclas Jensen

Klubnyheder